Cariere #KredemÎnTine

Nu suntem doar angajați ai Kredianis, ci contribuim activ la succesul a sute de întreprinderi autonome din regiunea noastră.

420535351_898716612254733_8222302788994072263_n
echipa kredianis
403720377_856289903164071_5719048639132343067_n
digital-devices-notebooks-and-coffee-on-table-at-2023-11-27-05-20-18-utc (1)

#kredem în tine

Descoperă-ți potențialul în cadrul echipei noastre.

Kredianis este format din peste 100 de oameni plini de inspirație și valori comune, care fac această poveste una de succes în mediul regional și local. Alegem atent colaboratorii noștri pentru a îndeplini misiunea noastră de a oferi accesibilitate tuturor tipurilor de clienți și de a fi un partener de încredere pentru antreprenori.

Muncă în echipă

Munca în echipă este la fel de importantă. Credem că fiecare membru al echipei aduce un set unic de abilități și talente care contribuie la succesul nostru comun. Prin colaborare și comunicare deschisă, ne asigurăm că fiecare sarcină este realizată eficient și că fiecare client pleacă mulțumit.

Performanță și siguranță

Cultura noastră este una de respect, integritate și dedicare. Ne străduim să oferim un mediu de lucru pozitiv, unde fiecare membru al echipei se simte valorizat și apreciat. Ne mândrim cu diversitatea noastră și încurajăm ideile inovatoare care pot îmbunătăți experiența clienților noștri.

ECOSISTEMUL KREDIANIS

Alege ce este potrivit pentru tine

Credem în abilitățile fiecărui potențial membru al echipei noastre și oferim posibilitatea alegerii celui mai potrivit loc al acestuia. Descoperă mai jos oportunitățile noastre.

digital-devices-notebooks-and-coffee-on-table-at-2023-11-27-05-20-18-utc (1)

Vezi job-uri și aplică

Descarcă model CV

INFORMAȚII

Întrebări frecvente

Unde găsesc informații despre locurile de muncă?

Publicăm toate posturile disponibile direct pe site-ul nostru la adresa www.kredianis.ro/cariere, sectiunea ”Alege ce este potrivit pentru tine”. De asemenea, publicăm disponbilitatea acestora și pe platformele de social media sau de recrutare.

Cum se desfășoară procesul de angajare?

Pentru noi este important să ne cunoaștem cât mai bine astfel încât să putem face alegerea potrivită împreună. De aceea te vom chema la un interviu la sediul nostru, dacă considerăm că ești o persoană potrivită pentru noi.

Cum pot intra în contact cu un reprezentant Kredianis pentru detalii?

Am creat platforma de Cariere pentru a prezenta toate informațiile esențiale, atât aici, cât și pe rețele noastre (Facebook, Instagram).

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru interviu?

Nu este necesar să te pregătești cu ceva anume. Apreciem sinceritatea candidaților și vrem să aflăm ceea ce te motivează când vine vorba de muncă, dar și să aflăm despre experiența ta profesională, planurile de viitor și lucrurile care îți conferă unicitate.

În cât timp aflu un răspuns cu privire la decizia de angajare?

Parcurgem CV-ul tău atent, analizăm discuția noastră inițială și ajungem către tine cu o decizie cât mai rapid cu putință. De asemenea, vei contactat cu un rezultat, indiferent de natura acestuia.

Cine are acces la datele mele și cum funcționează Protecția Datelor?

Transmiterea informațiilor noastre are loc numai cu consimțământul dumneavoastră și se bazeaza pe art. 6 alin. 1 s. 1 lit. a) GDPR