kredianis, logo, png

Participarea KREDIANIS la Bursa Locurilor de Muncă din Bârlad

KREDIANIS – Cash & Carry – Depozit – En-Gross anunță că participarea la Bursa Locurilor de Muncă organizată recent în Bârlad a fost un succes semnificativ, contribuind esențial la consolidarea imaginii noastre și la stabilirea unui dialog direct cu potențialii candidați dornici să se alăture echipei noastre.

Bârlad, 17 mai 2024


KREDIANIS – Cash & Carry – Depozit – En-Gross anunță că participarea la Bursa Locurilor de Muncă organizată recent în Bârlad a fost un succes semnificativ, contribuind esențial la consolidarea imaginii noastre și la stabilirea unui dialog direct cu potențialii candidați dornici să se alăture echipei noastre. Evenimentul, găzduit de Cercul Militar Bârlad și organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, a oferit o platformă excelentă pentru a ne prezenta viziunea și planurile de viitor.
În cadrul evenimentului, am avut oportunitatea de a interacționa direct cu participanții și colaboratorii noștri, împărtășind informații relevante despre proiectele viitoare, inclusiv deschiderea noii locații de tip supermarket. Aceasta reprezintă un pas important în extinderea rețelei noastre și în consolidarea prezenței pe piața locală. Unul dintre planurile noastre ambițioase este să aducem pe piața muncii încă peste 100 de locuri de muncă în perioada următoare, printr-un amplu proiect de dezvoltare și extindere geografică a disponibilității serviciilor oferite de noi, contribuind astfel la reducerea șomajului și la susținerea economiei locale.
De asemenea, suntem încântați să anunțăm dezvoltarea sloganului de campanie de recrutare #KredemÎnTine, care a devenit și titlul evenimentului. Acest slogan reflectă încrederea noastră în potențialul și capacitățile fiecărei persoane din comunitatea noastră și dorința noastră de a oferi oportunități reale de dezvoltare profesională. În perioada următoare vom actualiza platforma noastră de locuri de muncă pentru a facilita un proces de recrutare prompt și eficient.

Dorim să exprimăm aprecierea noastră sinceră față de promptitudinea și atenția organizatorilor instituționali, în special Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui și Cercul Militar Bârlad. Profesionalismul și dedicarea acestora au fost esențiale pentru succesul evenimentului și pentru facilitarea unor interacțiuni constructive între angajatori și potențialii angajați.

Mulțumim tuturor celor implicați și așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea pentru dezvoltarea unei comunități economice puternice și prospere.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
KREDIANIS S.R.L,
Departament Marketing, Comunicare și C.S.R.
www.kredianis.ro/ [email protected]